Home » Benelux Scientific » Vochtgehalte analyse

Vochtgehalte analyse

Advertisements

Thermische analyse » Vochtbalansen

Met de grote kennis van techniek omtrent analytische balansen heeft Precisa een nieuwe serie Vochtanalyse balansen geïntroduceerd waarop binnen korte tijd veel positieve reacties zijn binnengekomen. Al meerdere grote firma’s binnen de Benelux hebben zich ondertussen gestandaardiseerd op deze Precisa Vochtanalyse balansen (Moisture Analysers).

De XM-60 serie wordt standaard geleverd met een Halogeendroger. De XM-120 daarentegen kan naast de Halogeendroger ook geleverd worden met een Infrarood Quartz Droger. Dit heeft als voordeel dat het drogingproces aanzienlijk verkort kan worden, waardoor er minder factoren van buitenaf invloed kunnen hebben.

Door de uitgebreide software in beide apparaten is het mogelijk om van te voren een drogingproces in te programmeren.Om vervolgens dit programma met één druk op de knop uit te laten voeren, waarmee de apparaten ook uitermate geschikt zijn in een productie.

This text was reproduced under the Creative Commons Attribution/Share-Alike License; additional terms may apply. See Terms of use for details

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: