Home » Benelux Scientific » CS/ONH Elementenanalyse

CS/ONH Elementenanalyse

Advertisements

 Oppervlakte- en deeltjeskarakterisering » CS/ONH Elementenanalyse

CS-Analyse

De G4 ICARUS verbrandingsanalyzer zijn ideaal voor de snelle en nauwkeurige gelijktijdige bepaling van koolstof en zwavel in een grote variété aan vaste materialen. De G4 ICARUS is uitgerust met een hoogfrequent inductieoven gecombineerd met een innovatief ontwerp van de verbrandingszone en een volledig automatisch reinigingssysteem voor het verwijderen van stof. Dit resulteert in een sterk gereduceerd aantal onderhoudsintervallen en dus maximale productiviteit, toepasbaarheid en levensduur.

ONH-Analyse

De G8 GALILEO ONH is bestemd voor de bepaling van zuurstof, stikstof en waterstof en is gebaseerd de Inert Gas Fusion methode (IGF). De vaste stof wordt verbrand in een kroes van grafiet bij hoge temperatuur. Een dragergas wordt over het monster geleid en neemt de gassen die vrijkomen mee naar de detectoren. Diffuus waterstof in zowel lassen volgens ISO 3690 en AWS4 4.3 als hoge-sterkte staal worden gemeten door combinatie van infrarood verwarmde oven in de G8 GALILEO ONH of met de, voor diffuus waterstof gespecialiseerde, G4 PHOENIX DH.

This text was reproduced under the Creative Commons Attribution/Share-Alike License; additional terms may apply. See Terms of use for details.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: