Home » Benelux Scientific » Brookfield Rotatie reometers

Brookfield Rotatie reometers

Advertisements

Brookfield Rotatie reometers

De rotatie reometers werken in de basis met dezelfde techniek als de rotatie viscometers. Echter is het in enkele gevallen door middel van een accessoire mogelijk om in plaats van de relatieve Brookfield viscositeit, de absolute viscositeit te meten. Daarnaast zijn er de reometers die standaard geleverd worden met een kegelplaat systeem. Zo maakt het deze meters uitermate geschikt voor onderzoeks- en ontwikkelingsdoeleinden.

Brookfield DV-II+ Pro

De meest verkocht viscometer van de afgelopen jaren. Nu in de programmeerbare uitvoering nog completer dan voorheen. Volledig aan te sturen via de computer. Voor meer informatie, klik hier.

Brookfield DV-III Ultra

Deze reometer kan naast de traditionele viscositeitmeting ook meer geavanceerde type bepalingen doen, namelijk Yield Stress, beter bekend als het meten van de zwichtspanning. Voor meer informatie, klik hier.

Brookfield CAP-1000+

Simpele robuuste reometer die standaard werkt volgens het kegel-plaat systeem. Wordt standaard geleverd met een vooraf ingestelde snelheid. Ideaal voor product controle. Voor meer informatie, klik hier.

Brookfield CAP-2000+

Ideale robuuste reometer die standaard werkt volgens het kegel-plaat systeem. Hiermee is het mogelijk om hogere afschuifsnelheden te bereiken. Ideaal voor zowel reologisch onderzoek als product controle. Voor meer informatie, klik hier.

Brookfield YR-1

Het instrument dat speciaal ontwikkeld is voor het meten van de zwichtspanning. Zowel in productie als in productontwikkeling te gebruiken. Voor meer informatie, klik hier.

Brookfield Software

De Brookfield software biedt u de mogelijkheid om de resultaten vanuit de viscositeitmeter naar uw computer te downloaden. Ook is het  mogelijk om de comlete besturing van de viscometer via de de computer te laten gaan. Hiermee kunt u zeer eenvoudig metingen maken  waarmee het mogelijk is de complete flow-curves op uw scherm te krijgen. Voor meer informatie, klik hier.

Standaarden

Om u zelf te verzekeren dat uw viscositeitmeter nog steeds de juiste waardes weer geeft zijn er viscositeitstandaarden verkrijgbaar. Voor meer informatie, klik hier.

Accessoires

Aan de Brookfield viscositeitmeter waarmee het mogelijk is de relatieve (Brookfield) viscositeit te meten, kunnen alle accessoires gekoppeld worden. Deze accessoires maken het mogelijk een nog bredere range producten te meten en geven een nog beter beeld van de reologische eigenschappen van het product. Voor meer informatie, klik hier.

Specials

Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende speciale producten die verkrijgbaarzijn om het werken met Brookfield viscositeitmeter eenvoudiger te maken, danwel de levensduur van het instrument te verlengen. Voor meer informatie, klik hier.

Cursus

Cursus Brookfield viscositeit meten, de plek om alles te leren over viscositeit en rheologie. Voor 2011 staat de cursus gelpand voor juni (exacte datum volgt). Voor meer informatie, klik hier.

Service

Wij leveren u een compleet service pakket voor uw Brookfield viscositeitmeter. Van het jaarlijkse onderhoud inclusief callibratie, tot en met een overzicht met tips over hoe u uw viscometer een zo lang mogelijk leven kunt schenken. Voor meer informatie, klik hier.

Downloads

Hier vindt u alle beschikbare handleidingen en MSDS rapporten. Voor meer informatie, klik hier.

ASTM normen

Hier vindt u een lijst met alle ASTM normen die gekoppeld zijn aan de Brookfield viscositeit- en reometers, klik hier.

This text was reproduced under the Creative Commons Attribution/Share-Alike License; additional terms may apply. See Terms of use for details

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: